Om

Gittemie Eriksen fotograferet i Corselitzeskoven af Nikolaj Piil

Gittemie Eriksen fotograferet i Corselitzeskoven af Nikolaj Piil

Hvis du søger spænding er du kommet til det rette sted.

Mit navn er Gittemie Eriksen og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet en krimiserie, med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen i hovedrollerne, der foregår på Falster. Serien indeholder indtil videre fem kriminalromaner og tre novellesamlinger. De kan købes som e-bøger og paperbacks i netboghandler og hos din lokale boghandler, samt lånes på de fleste biblioteker.
Jeg er født og opvokset i landsbyen Nørre Alslev på Nordfalster og bor i dag på et landsted i Sdr. Alslev på Østfalster sammen med mand og to teenagesønner.

Jeg er forfatter, bac.med., cand.scient., exam. coach og exam. procesleder, samt ejer af forlaget Gribshave Forlag.

Jeg læste lægevidenskab på Panum i 5 år og tog en kandidatgrad i Human ernæring fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har efterfølgende arbejdet som selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent, projektleder for erhvervslivet og højre hånd for flere sundhedschefer. Efter en sygemelding måtte jeg dog erkende, at det var nødvendigt for mig at skrive og dyrke min drøm om at blive forfatter. Da jeg mistede min veninde og skrivemakker i efteråret 2015, sagde jeg mit karrierejob i det offentlige op og besluttede mig for at satse på forfatterskabet.

Senest har jeg opdateret min viden med et kursus i Forensic Science fra Nanyang Technological University og et kursus i ægyptologi fra Manchester University.

 

Beskrivelse og udgivelsesliste
Gittemie Eriksen har udgivet en serie krimier med retsmedicineren Pia Holm i hovedrollen, foruden flere spændingsnoveller og den erotiske kærlighedsroman Hvad Du Ønsker (2012). Gittemie Eriksen er cand.scient. og har desuden læst medicin i fem år. Hun er opvokset på Nordfalster og har efter en kort afstikker til København, boet i Sdr. Alslev på Falster med sin mand og deres to sønner siden 2000. Gittemie skriver en blog på www.gittemieeriksen.dk, om livet som forfatter og selvudgiver. På hjemmesiden kan læserne komme med input til nye udgivelser, læse hvordan bøgerne bliver til og hente læseprøver. Desuden underviser og coacher Gittemie andre forfattere. Læs mere på www.forfatterbranding.dk. Du kan desuden følge med i Gittemies hverdag på facebook (http://www.facebook.com/gittemieeriksen), twitter (@gittemie5), pinterest og instagram (gittemieeriksen). Gittemie kan desuden kontaktes på gittemie@me.com.

Udgivelser

Hvad Du Ønsker (2012)
Stivfrosset (2013) spændingsnovelle
Bittersød frost (2013) Saxo julekalender 2012
Spøgelset i huset ved skoven (2014) spændingsnovelle
Mordet på naboen (2016) kriminovelle
Mordet i campingvognen (2017) kriminovelle

I serien om Pia Holm
Bedraget (2012) krimi
Bestjålet (2013) kriminovelle
Forblændet (2013) krimi
Forbandet (2013) kriminovelle
Bundet (2013) kriminovellesamling
Svigtet (2013) kriminovelle
Forladt (2014) kriminovelle
Druknet (2014) kriminovelle i Hjemmet nr. 50
Slagtet (2015) kriminovelle
Forsmået (2015) kriminovelle udkommet i StORDstrømmen antologi 2015
Forsvundet (2015) krimi
Frelst (2016) kriminovellesamling
Dræbt (2016) kriminovelle
Hævnet (2017) krimi
Skamferet (2018) krimi

SaveSave

SaveSave