Druknet

I denne serie af noveller kan du følge retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen.

I den første novelle, FORSMÅET, findes en vognmand død ved sin lastbil. Postbudet, der kender ham, mener han er faldet om med en blodprop, men Pia Holm finder ud af noget andet, da hun undersøger ham. Er det virkelig konkurrenten, som han havde en fejde med, der har dræbt ham? FORSMÅET kan købes som e-novelle her.
FORSMÅET er tidligere udgivet i StORDstrømmen antologi 2015 i en kortere udgave.
En kvinde findes DRUKNET i svømmehallen i Nykøbing F. Alt tyder på at der er tale om et uheld, indtil Pia og Lars tilfældigt kommer til at tale med den efterladte mand. Det bliver med livet som indsats, da Pia deltager i stillesvømning en sen aften. DRUKNET er tidligere udgivet som selvstændig e-bogsnovelle.
I FORLADT er Pia Holm til koncert med sine veninder. Efter en imponerende trommesolo falder bandets trommeslager om på scenen. Paramedicinerne erklærer, at der ikke er mere at gøre. Han er død. Men de tager fejl. Det er først nu Pias arbejde begynder. Sammen med politikommissær Lars Andersen finder hun ud af, at trommeslageren havde flere fjender end venner, men hvem havde gavn af hans død? FORLADT er tidligere udgivet som selvstændig e-bogsnovelle.
En betjent findes dræbt i en campingvogn på Farø. Nærmest SLAGTET. Retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen kommer på overarbejde for at finde den brutale morder. SLAGTET er tidligere udgivet som selvstændig e-bogsnovelle.
Den sidste novelle, FRELST, starter med et overraskende fund på en tidligere præstegård. En maskinfører finder noget der minder om en massegrav, da han skal fjerne de gamle frugttræer. Pia Holm må hente hjælp hos FBI for at løse gåden om de mange knogler.
Novellerne er tidligere udgivet som e-bøger. FRELST er udgivet som selvstændig e-bogsnovelle.

Du kan købe dem alle samlet i Druknet og andre kriminoveller.

 

Anmeldelser af DRUKNET – kriminovellesamling

“Appetit vækker.. Jeg glæder mig til mere fra Gittemie” Nychance på saxo.com (5 ud af 5 stjerner)

“Handlingen er som i de andre bøger med Pia Holm, fangende og skrevet på et nemt læseligt sprog.” Pia S på saxo.com

Comments (0)

Comments are closed.