Bogforum 2016

vind-3-krimier-og-2-fribilletter-til-bogforum-2Det er ved at være tid til den årlige bogmesse, Bogforum. Bogforum foregår i Bella Center i weekenden den 11.-13. november.

I år har Gribshave Forlag stand sammen med to andre mindre forlag, Candied Crime og 2 Feet Entertainment. De to forlag er ejet af hhv krimiforfatter Dorte Hummelshøj Jakobsen og horror og noirforfatter Steen Langstrup, som altid har været klar til at hjælpe, når forfattere havde brug for hjælp.

Dorte Hummelshøj Jakobsen og hendes forlag, Candied Crimie, har udgivet adskillige spændende danske forfattere, som også gæster standen i løbet af messens tre dage.

En af Steen Langstrups bøger er i gang med at blive filmatiseret. Til filmen er der blevet produceret en særlig torturstol, som vi håber at kunne fremvise på standen. Den vil være oplagt til en selfie.

Vil du være med i konkurrencen om Gittemie Eriksens krimitriologi med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen samt to fribilletter til messen? Så skriv dig op til Krimiforfatterens nyhedsbrev (du får en gratis kriminovellen oveni).

Comments (0)

Comments are closed.