Besøg af TV2øst

Alt hvad du gør og siger vil blive bragt i TV!

Alt hvad du gør og siger vil blive bragt i TV!

Krimiforfatteren har haft besøg af et TV-hold fra TV2øst i dag. TV-journalist Anja Al-Erhayem troppede op på Falster med en kameramand, lys og lyd. Der blev filmet fra holdet trådte ind ad døren til de kørte igen.

Det var lidt vildt og en smule grænseoverskridende, sådan at blive filmet flere timer i træk. Især når man nu er sådan en forfatter der egentlig har det bedst med at sidde bag sin mac. Men Anja og René var heldigvis behagelige mennesker, så indimellem glemte jeg faktisk, at det var til TV.

Anja, René og Gittemie ved Horreby Lyng

Anja, René og Gittemie ved Horreby Lyng

De startede med at filme her på mit landsted på Falster, og vi skiltes igen efter jeg havde vist dem Horreby Lyng, hvor krimien Forsvundet bl.a. foregår. Jeg ved endnu ikke, hvornår indslaget bliver bragt, men skal selvfølgelig nok offentliggøre det.

Comments (0)

Comments are closed.